Preskocit navigáciu

Dopravno- bezpečnostná akcia pod názvom „JABLKO-CITRÓN“


Dopravno- bezpečnostná akcia  pod názvom „JABLKO-CITRÓN“

Dňa 12.5.2015 v doobedňajších hodinách sa príslušníci Oddelenia policajného výkonu Topoľčany zúčastnili spolu s príslušníkmi ODI Topoľčany dopravno- bezpečnostnej akcie PZ SR pod názvom „JABLKO-CITRÓN“.

 Na akcii sa spolu s príslušníkmi ozbrojených zložiek zúčastnili aj deti 5. ročníka zo ZŠ na Hollého ulici v Topoľčanoch. Prostredníctvom detí boli vodičom, ktorí dodržiavali pravidlá cestnej premávky odovzdávané jabĺčka a výtvarné diela detí, ktoré namaľovali na hodinách výtvarnej výchovy so zameraním na dopravno- bezpečnostnú tematiku. Naopak vodičom, ktorí porušovali pravidlá cestnej premávky deti odovzdali citróny, pričom ich prepustili s napomenutím.


Celá akcia bola o to úspešnejšia , nakoľko pred jej ukončením bol náhodne zastavený a kontrolovaný bývalý hokejista a kapitán slovenskej reprezentácie pán Miroslav ŠATAN, z ktorého mali hlavne deti radosť.


Dopravno- bezpečnostná akcia  pod názvom „JABLKO-CITRÓN“Dopravno- bezpečnostná akcia pod názvom „JABLKO-CITRÓN“Dopravno- bezpečnostná akcia pod názvom „JABLKO-CITRÓN“Dopravno- bezpečnostná akcia pod názvom „JABLKO-CITRÓN“Dopravno- bezpečnostná akcia pod názvom „JABLKO-CITRÓN“

Autor: VP BA - Dátum: 12.05.2015
Čítanosť: 7638
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share