Preskocit navigáciu

Spomienka na nespravodlivo väznených v Leopoldove


Spomienka na nespravodlivo väznených v Leopoldove
25. augusta 2012 príslušníci Čestnej stráže OS SR zabezpečili v sprievode Hudby Ministerstva vnútra SR pietnu spomienku na nespravodlivo a protiprávne väznených komunistickým režimompri pamätnej tabuli v Ústave na výkon trestu odňatia slobody v Leopoldove.
               
Utrpenie politických väzňov si prišli uctiť predstavitelia Ministerstva obrany SR, Zboru väzenskej a justičnej stráže SR, Ústredia ekumenickej pastoračnej služby Ozbrojených síl SR a Ozbrojených zborov SR, Ústavu pamäti národa, Ústavu pro studium totalitních režimů, Konfederácie politických väzňov Českej republiky, Konfederácie politických väzňov Slovenska a ďalší hostia.

Spomienka na nespravodlivo väznených v LeopoldoveSpomienka na nespravodlivo väznených v LeopoldoveSpomienka na nespravodlivo väznených v LeopoldoveSpomienka na nespravodlivo väznených v LeopoldoveSpomienka na nespravodlivo väznených v LeopoldoveSpomienka na nespravodlivo väznených v LeopoldoveSpomienka na nespravodlivo väznených v LeopoldoveSpomienka na nespravodlivo väznených v Leopoldove

Autor: nrtm. Milan KULICH , Foto: nrtm. Milan KULICH - Dátum: 25.08.2012
Čítanosť: 11335
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share