Preskocit navigáciu

Oslava medzinárodného dňa žien na Veliteľstve posádky Bratislava


Oslava medzinárodného dňa žien na Veliteľstve posádky Bratislava

          V piatok 6. marca sa v priestoroch Vojenskej hudby OS SR na Dulovom námestí v Bratislave uskutočnila oslava medzinárodného dňa žien. Pre všetky príslušníčky Veliteľstva posádky Bratislava bolo pripravené príjemné prostredie, melodická hudba, elegantné stolovanie ako aj hudobné vystúpenie orchestra Vojenskej hudby OS SR.

Pri príležitosti sviatku všetkých žien poprial zástupca veliteľa Veliteľstva posádky Bratislava, podplukovník Roman Grnáč, v mene všetkých mužských kolegov nežnejšej časti osadenstva posádky predovšetkým pevné zdravie, život plný úprimnej lásky a zaslúženej úcty, spokojnosti a radosti zo života.

Slávnostné predpoludnie umocnilo hudobné vystúpenie orchestra Vojenskej hudby OS SR pod vedením npor. Jozefa Hepnera. Aj tohtoročná oslava mala úspech, čoho dôkazom bol úsmev a spokojnosť na tvárach prítomných dám.


Oslava medzinárodného dňa žien na Veliteľstve posádky BratislavaOslava medzinárodného dňa žien na Veliteľstve posádky BratislavaOslava medzinárodného dňa žien na Veliteľstve posádky BratislavaOslava medzinárodného dňa žien na Veliteľstve posádky BratislavaOslava medzinárodného dňa žien na Veliteľstve posádky BratislavaOslava medzinárodného dňa žien na Veliteľstve posádky BratislavaOslava medzinárodného dňa žien na Veliteľstve posádky BratislavaOslava medzinárodného dňa žien na Veliteľstve posádky BratislavaOslava medzinárodného dňa žien na Veliteľstve posádky BratislavaOslava medzinárodného dňa žien na Veliteľstve posádky BratislavaOslava medzinárodného dňa žien na Veliteľstve posádky BratislavaOslava medzinárodného dňa žien na Veliteľstve posádky BratislavaOslava medzinárodného dňa žien na Veliteľstve posádky BratislavaOslava medzinárodného dňa žien na Veliteľstve posádky Bratislava

Autor: z. Miroslav PECHO , Foto: rtm. Mgr. Štefan GAZDAGH - Dátum: 09.03.2020
Čítanosť: 6338
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share