Preskocit navigáciu

Úspech plavca z VePBA na Majstrovstvách ozbrojených síl vo vojensko - praktickom plávaní


Úspech plavca z VePBA na Majstrovstvách ozbrojených síl vo vojensko - praktickom plávaní

Uprostred Liptovskej kotliny, v priestoroch plavárne Akadémie ozbrojených síl Liptovský Mikuláš (AOS), sa v dňoch 4. - 5. decembra uskutočnil 11.ročník  Majstrovstiev ozbrojených síl vo vojensko - praktickom plávaní.

Súťaž organizačne zabezpečila už tradične Katedra telesnej výchovy a športu AOS, ktorá na svojej pôde privítala 35  účastníkov  z rôznych zložiek a útvarov ozbrojených síl SR.

Špecifické plavecké disciplíny (plávanie na 100m voľným spôsobom s ABC systémom, plávanie 100m v poľnej rovnošate, ťahanie bremena na vzdialenosť 100m, plávanie s imitáciou zbrane na 50m, 25 m pod hladinou a špecifikum branné plávanie na 200m) preverili aktuálnu formu súťažiacich.

Solídne výkony predviedol i príslušník Čestnej stráže OS SR  slobodník Peter Muriňák,    ktorý  nástrahám bazéna trpezlivo odolával, čo mu napokon prinieslo odmenu vo forme striebornej medaily v kategórii mužov do 30  rokov.


Úspech plavca z VePBA na Majstrovstvách ozbrojených síl vo vojensko - praktickom plávaníÚspech plavca z VePBA na Majstrovstvách ozbrojených síl vo vojensko - praktickom plávaníÚspech plavca z VePBA na Majstrovstvách ozbrojených síl vo vojensko - praktickom plávaníÚspech plavca z VePBA na Majstrovstvách ozbrojených síl vo vojensko - praktickom plávaníÚspech plavca z VePBA na Majstrovstvách ozbrojených síl vo vojensko - praktickom plávaní

Autor: npor. Ing. Mgr. Lenka ZVALOVÁ , Foto: -ds- (archív AOS) - Dátum: 18.12.2014
Čítanosť: 5648
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share