Preskocit navigáciu

Čestné jednotky OS SR na Dukle


Čestné jednotky OS SR na Dukle
V dňoch 3.- 4. októbra 2011 príslušníci Čestnej stráže OS SR Bratislava a Vojenskej hudby Banská Bystrica zabezpečili a vykonali vojenské pocty na spomienkových slávnostiach pri príležitosti 67. výročia Karpatsko-duklianskej operácie a Dní obetí Dukly v mestách a obciach v Slovenskej republike a Poľskej republike, ako aj pri slávnostnom otvorení Vojenského historického múzea vo Svidníku.
 
Pietnych aktov kladenia vencov sa zúčastnili najvyšší predstavitelia Ministerstva obrany SR a Generálneho štábu OS SR, predstavitelia a delegácie veľvyslanectiev Bieloruskej republiky, Českej republiky, Poľskej republiky, Ruskej federácie, Spojených štátov amerických, Spolkovej republiky Nemecko, Ukrajiny, Prešovského samosprávneho kraja, obvodných úradov, miest a obcí, združení a priamych účastníkov bojov ako aj dcéry arm. gen. Ludvíka Svobodu Zoje Klusákovej Svobodovej a dcéry maršala Ivana Koneva, Natálie.
 

Čestné jednotky OS SR na DukleČestné jednotky OS SR na DukleČestné jednotky OS SR na DukleČestné jednotky OS SR na DukleČestné jednotky OS SR na DukleČestné jednotky OS SR na DukleČestné jednotky OS SR na DukleČestné jednotky OS SR na DukleČestné jednotky OS SR na DukleČestné jednotky OS SR na DukleČestné jednotky OS SR na DukleČestné jednotky OS SR na Dukle

Autor: kpt. Dr. Ing. Richard SPIŠÁK , Foto: Ing. Ján MIHÁLIK - MÚ Svidník, kpt. Ján Brezula - VSVaP - Dátum: 05.10.2011
Čítanosť: 15263
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share