Preskocit navigáciu

Oficiálna návšteva podpredsedu vlády a ministra vnútra Spojených arabských emirátov (SAE) na Slovensku


Oficiálna návšteva podpredsedu vlády a ministra vnútra Spojených arabských emirátov (SAE) na Slovensku V utorok 24. apríla pricestoval do Bratislavy na  oficiálnu návštevu Slovenskej republiky podpredseda vlády a minister vnútra SAE šejk Saif bin Zayed Al Nahyan s delegáciou.

Šejk Saif bin Zayed Al Nahyan najprv zavítal na Úrad vlády SR (ÚV SR), kde sa stretol s predsedom vlády Petrom Pellegrinim. Zahraničnej návšteve na nádvorí ÚV SR vzdali vojenské pocty príslušníci Čestnej stráže Ozbrojených síl SR pod velením majora Jána Poláka.  Štátne hymny SAE a Slovenskej republiky odzneli v podaní príslušníkov Vojenskej hudby OS SR.

V popoludňajších hodinách bilaterálne stretnutie pokračovalo na bratislavskom hrade, kde sa  podpredseda vlády a minister vnútra SAE stretol s predsedom NR SR Andrejom Dankom. Jednotky Veliteľstva posádky Bratislava vytvorením špaliera zabezpečili slávnostný vojenský ceremoniál pre zahraničnú návštevu.


Oficiálna návšteva podpredsedu vlády a ministra vnútra Spojených arabských emirátov (SAE) na SlovenskuOficiálna návšteva podpredsedu vlády a ministra vnútra Spojených arabských emirátov (SAE) na SlovenskuOficiálna návšteva podpredsedu vlády a ministra vnútra Spojených arabských emirátov (SAE) na SlovenskuOficiálna návšteva podpredsedu vlády a ministra vnútra Spojených arabských emirátov (SAE) na SlovenskuOficiálna návšteva podpredsedu vlády a ministra vnútra Spojených arabských emirátov (SAE) na SlovenskuOficiálna návšteva podpredsedu vlády a ministra vnútra Spojených arabských emirátov (SAE) na SlovenskuOficiálna návšteva podpredsedu vlády a ministra vnútra Spojených arabských emirátov (SAE) na SlovenskuOficiálna návšteva podpredsedu vlády a ministra vnútra Spojených arabských emirátov (SAE) na SlovenskuOficiálna návšteva podpredsedu vlády a ministra vnútra Spojených arabských emirátov (SAE) na SlovenskuOficiálna návšteva podpredsedu vlády a ministra vnútra Spojených arabských emirátov (SAE) na SlovenskuOficiálna návšteva podpredsedu vlády a ministra vnútra Spojených arabských emirátov (SAE) na SlovenskuOficiálna návšteva podpredsedu vlády a ministra vnútra Spojených arabských emirátov (SAE) na Slovensku

Autor: rtm. Mgr. Štefan GAZDAGH , Foto: rtm. Mgr. Štefan GAZDAGH - Dátum: 24.04.2018
Čítanosť: 3482
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share